19 de set. 2009

Tranquil·litat

Tranquil·litat, es la paraula que defineix aquestes ultimes setmanes la meva activitat d'entrenos.Es el que passa quant no tens cap objectiu clar a curt-llarg termini, doncs que vas fent al "tun-tun" sense cap mena de motivació... si un dia no surto a córrer, si fa mandra anar a la piscina, si a la bici s'han d'inflar rodes, posar-me culot i planificar una sortideta de mínim 2h, pufffff....Doncs això, anar fent....

Uns a la marató de Berlin, altres al Olímpic de Tossa, uns penjats a la Matagells-Montserrat i un servidor per completar la setmana, (a la espera del que passi demà) amb l'amic Juan (Verneda´s tri) hem completat un circuit d'uns 15 km canyeros amb una bona sessió d'estiraments i jacuzzi, això si que es vida....




7 de set. 2009

Marnaton 2009

A les 3.45h sona el despertador i vinga, direcció a Cadaqués amb el David. Vam arribar a les 6.30h, al bar on preniem un cafetó ens barrejavem amb els "fiesteros" que estaven acabant la farra, allà ens vam retrobar amb els

Trisidents (Enric, Narcis) i Correcats (Korfbaler i Darth Vader).El que havia de ser una travessa de 6.5km, es va reduir a 3.700m (dades de l'organització) per culpa de la tramuntana, era imposible creuar alta mar des de Cala Jugadora i ens varem fer un passeig per la badia de Cadaqués.

Tot això va fer que la sortida fos alhora, dels tres grups de nivell. Vam sortir de cala Sa Conca fins la primera boia, aquí la mar estava força bé, però ja ens van avisar que al girar direcció a la platja ho passaríem malament i així va ser, en aquest tram de poc més d'1 km ens vam empassar una bona glopada d'aigua salada, la tramuntana feia de les seves entre l'onatge i costava agafar referencies de la direcció a seguir.



Vam arribar a tocar de la platja girar i cap al exterior un altre tram d'1km i escaig, aquests entre les barques ancorades, aquí la natació es va fer més còmode fins a prop d'arribar a Els Furellons ón, la mar ens va fer empassar uns bons tragos d'aigua saladeta mentrés tornàvem a girar en direcció a la platja.

L'aigua seguia mogudeta i realment no em sentia molt còmode nedant, vaig aprofitar un avituallament que va servir per treure'm tota la sensació a sal que duia a la boca. A uns 400m de l'arribada va tornar la calma, tot l'onatge, ressaca i moviment havia cessat i aquest últims metres són els que més vaig disfrutar i més ràpid anava.

Durant tota la travessia vaig experimentar diverses sensacions, tot i que no era el recorregut ni la distància inicial, em vaig donar per satisfet, encara que l'organització s'ho hauria de repensar, buscar dates on no faci tanta tramuntana, buscar alternatives viables e igualment atractives, canviar de zona.

Per mi ja està bé, (primer cop i es una distància IM), però hi haurà molta gent que la distància l'hi haurà agafat molt per sota de les seves aspiracions i se sentirà defraudada.







2 de set. 2009

Compte enrera cap la Marnaton



Amb l'entreno d'avui sumem 10 dies seguits de natació, després de les vacances.
Amb una mitja de 2000m diaris de Crol i cada dia trobant-me millor.
Fins dissabte farem sessions tranquiles d'aigua i estiraments, i a veure com surt la Marnaton.
Davant una prova d'aquestes característiques i fent-la per primer cop, sempre apareix un cuquet al estómac entre nerviosisme i espectació.
Sotiré en la primera sortida, aquells que fan els 3000 en mes d'una hora, com es el meu cas, així que estaré més de dues hores fent de molinet d'aigua.


Així que veurem com està la mar, el temps, el vent, les onades i a preparar neopré i altres estris per el dia D

Visualitza la imatge a mida completa