23 de gen. 2010

Forerunner 305


Un nou "gadget" per entrenar. La veritat es que ja feia temps que anava al darrera, de fet, aquest pulsometre-gps ja me´l vaig comprar fa un parell llard d'anys quan vaig començar a correr i vaig adonar-me que en aquell moment no li treuria profit. Ara es el moment de descubrir les infinites posibilitats de mesurar l'entreno i planifiacar-ho. I un complement perfecte per la bici.
Perquè m'he decidit per el 305 i no pas pel nou 310? Doncs perquè aquest em costava la meitat i la diferencia no compesaba les poques incorporacions que duia el 310, amés aquest no pot incorporar rutes.















Aquí un entreno realitzat amb els Runnerworld en un circuit de 14,200km i després gràfica extreta amb el Sportrack, (gran complement d'analisis) de relació cardio-temps en una sessió d'spinning.

18 de gen. 2010

Seguim enllaçant setmanes "tontes" on s'entrena per gust, sense molt de criteri i de forma suau, exceptes les sèries de Dimecres amb la gent de Runersworld, que aquesta setmana tornarem a fer després de festes.
Per part meva esperant el compte enrera cap el 6/2/10, dia del exàmen d'Opos i a partir d'aquí.... Cames ajudeu-me !!!! i a entrenar

Per sort, aquest dissabte passat ens varem ajuntar amb la gent de Rayo Team, i Gava triatló amb una sessió doble d'spinning (90') i 50' bons de running, això si, amb una transició molt lennnnnta, je,je,je.
Lo millor va ser al final, la sessió d'aigues, sobretot la de l'aigua gelada que ens va deixar com nous. Bé o això, o teniem els músculs ben gelats i no notavem l'esforç físic.







La idea d'aquest "tinglao" que es realitza per 3a vegada, està comandada per Ivan Herruzo i en Toni Peris, a les instal.lacions del Europolis de les Corts.








Per part dels Trisidents, vam estar allà, l'Enric, Narcís, Oriol, David i un servidor.

7 de gen. 2010



Bon Any a tots i totes, comencen amb bon peu fent bons entrenos, aquest cop reflectits a Strands.com que ve a ser com una mena de Facebook per esportistes.

No vam poguer acabar l'any baixant de 40' a la cursa dels Nassos, (40'25) la veritat es que no es una cursa per sortir a tope, més que res perquè els 2 o 3 primers Kms vas limitat i fent "eses", però anem pel bon camí i les sèries del Runersworld han de sortir per alguna banda.


El total del any vam nedar de Barcelona a Pollença (Mallorca) i encara em van sobrar 4km per recuperar. Van anar en Bici fent una ruta Barcelona - Amsterdam - Praga - Milan i per postres vam correr de Barcelona a Madrid i tornar, ufffff, això si que es un trialtó de llarga distància.

187600 m nedant
5171 min en bici
4681 min corrent