28 de febr. 2010




Una setmana més d'entrenos, avui dia de descans, després de 3 setmanes en les que poc o molt mai he descansat totalment i avui es el dia, encara que hem toca calçotada i altres licors post-dinar, i pot arribar a ser més esgotador que sortir a entrenar.

Aquesta setmana acabarem amb 10h 30' d'entrenos, es la tercera setmana d'aquest primer cicle que m'ha da dur en la millor forma posible per afrontar el B de Banyoles. La setmana que bé hi ha la previsió de fer entre 12-13h segons disponibilitat horaria.

Ahir la vam completar amb una sortida en bici amb l'Enric i el David (trisident), a mi em van sortir 72 km perquè els vaig abandonar a Mataró per problemes tècnics.
Un circuit molt xulo, de Barcelona per la NII fins Sant Pol i pujar per la carretera de la Mata fins a Mataró per tornar a enllaçar amb la NII
, amb sensacions molt bones després de molt de temps sense fotre km´s de carretera.

6 de febr. 2010

Final d'etapa i comença un altre



Ja està fet, avui era el final del trajecte.
Una vegada fetes les "opos" que s'han endarrerit escandalosament, i a la espera de resultats... donem per finalitzada aquesta etapa que ha tingut segrestada gairabé tota la temporada pasada i principi d'aquesta.




















Demà començarem a preparar les dos o tres probes puntals d'aquest semestre com seran els B's de Banyoles i Balaguer, i si el calendari pinta bé Terra de Remences.
I que millor manera de començar que amb la mitja de Granollers.











Aquesta setmana gràcies a Erclan team, proveïdors de Argon18 i al asessorametn i bon tracte de Guillem Lladó, he recollit la nova bicicleta, Argon 18 E-112 montada en Sram Force 2010, amb un color blanc, elegant, elegant..... ara, haurem de posar a punt les cames perquè fagin un bon doblet.