31 de des. 2010

Doncs.... punt i final al 2010 amb marca de 10mil




Doncs.... punt i final al 2010 amb marca de 10mil
37'40 en la Cursa dels Nassos del 2010, en una cursa bastant ràpida on si es vol fer marca el més important es col·locar-se bé i així ha sigut. Després de fer una sortida força ràpida (1r Km a 3'32)esquivant gent i buscant una posició adient al meu ritme he pogut controlar-me durant bona part de la cursa (entre 3'40-3'50)per arribar a encarar la Diagonal i fer els ultims 2 kms a tope !!!!

Això s'acava....

Doncs, això s'acava, avui per donar per finalitza't l'any farem, com bé sent ja una tradició la cursa del Nassos, aquest any amb la intenció de fer una cursa força ràpida si ens podem col.locar en una bona posició de sortida (com en la F1) sortirem en la primera sortida amb companys de Runnersworld i a "saco" pels carrers del Poblenou i Vila Olímpica.
En resum aquest any, ha sigut força positiu, un augment significatiu dels entrenos respecte l'anterior tant en quantitat com en qualitat i amb una planificació més acurada, m'han dut a fer marca en Marató, Mitja i 10mil (que espero avui tornar a rebaixar com a cirereta final).
Els numerets d'aquest any amb un total de 347h entrenades, sense tenir en compte hores de gimnàs.
58h de natació
133h de bici
156h de correr

Bon Cap d'any a tots i totes.
Salut per seguir matxacant el cos.

12 de des. 2010

Bkool .... be good

Apareix un nou gadget per entrenar a casa, de fet no es res del tot novedós, es un rodet d'entrenament amb bici, la característica principal es la interconectivitat amb el Pc de forma de poder carregar entrenos, perfils, crear una compte d'usuari i competir amb altres corredors en multiplataforma, rankins ... A sortit al mercat fa poquet i estan en fase d'anar polint el software, i ampliant funcions a la web una vegada conectat el rodet. Té molt bona pinta de cara al fred hivern i per rodar entre setmana...

Bkool

7 de des. 2010

1h 26''43'' marca en Mitja




Nova marca en mitja marató, aconseguida aquest passat diumenge a Mataró. La veritat es que feia un dia perfecte per correr, estava ennubolat, no feia fred, ni vent, això ja pronosticava una bona cursa.
Vaig arribar amb temps, ja que havia de recollir el dorsal i a més a més fer un canvi de xip, perquè me l'havia descuidat....Encantat d'haver saludat a correcats, Eva (Tr3sk) , Jordi (jag75), que en aquesta ocasió no corria però que espero que ens veiem al doble olímpic del Ebre o Ironcat.

Sense calentar gairebé, em vaig colocar a la sortida una mica endarrerit, 2300 ànimes disposades a recorrer els 21km's van fer que no pogués colocar-me correctament, però bé es qüestió de desixar passar els primers km´s i la mateixa cursa ens col.locar a cadascú al nostre lloc.
Així va ser, els 5 primers kms a un ritme de 4:20 de mitja per anar accelerant i passar els 10km amb poc més de 41 min, a partir d'aquí mantenir el ritme fins l'estació de Renfe, i augmentar el ritme progressivament, per acabar baldat...
Una de les caracteristiques d'aquesta mitja, es que del km 19 al 20, es una pujada amb un desnivell bestial quan ja duus 1h i pico corrents i del 20 fins al final un parell de tobogans que et fan enrecordar-te del que va dissenyar el circuit.
Com sempre una cursa molt ben organitzada, i amb un lot de regals considerable i més en temps de crisis....



Foto amb Oliveras de Corerdors.cat arribant a l'estació de Renfe