25 de febr. 2011

Compte enrera per la Marató, sub 3h ???



Ja no queda res... Una setmaneta de tappering, de relax, d'entrenaments suaus buscant sensacions per la marató, una setmana de càrrega d'hidrats, de càlcul de ritmes, d'estiraments, de somiar, de beure molt de líquid, d'oblidar-se de molesties al turmell... en fi, de preparatius premaratonians i perquè no, aprofitar per afluixar la màquina.

A una setmana del primer gran objectiu de la temporada apropar-me (bé, realment baixar...) de les 3h, en la que serà la meva sisena marató i un gran test per totes aquestes ultimes setmanes en les que hem quadrat com si d'un tetris es tractés, entrenos per la marató i la càrrega de Km's per el Ironcat (que per cert, avui mateix he formalitzat l'inscripció)
42,195 km per disfrutar, i patir alhora ...

4 de febr. 2011

Impressions Bkool




Ja fa dies que penso: "Faré una entrada al blog de la meva nova joguina" però allò que no trobes el moment.
Doncs apa, avui el Bkool.
Sempre havia sentit a dir que si el rodillo, era aburrit, que si no era el mateix que sortir a la carretera (obviament això si que no ho discuteixo) que si no servia, que si el soroll, que si patatim, patatam...
Jo no tinc experiència en rodillos, així que no puc comparar. Pel que diuen, el Bkool es de moment el més semblant a la realitat. Al meu parer, la sensacions són bastant bones, amb el programari et pots crear les sessions, amb els perfils que volguis o fins i tot simular una ruta .gpx, les sensacions tant en pujada com en baixada són bastant realistes i la resitència força es molt gradual.

Del tema multiplayer o de fer sessions compartides amb altres usuaris no l'he probat, de fet el que m'interesa es programar-me jo els entrenos en base a la cadència, pulsacions i/o potència, en això dels watis encara vaig una mica peix....

Es aburrit? Això va a gustos, però tenint en compte que necesites ordinador perquè es el mateix programa qui et va graduant la resitència de la sessió, sempre pots posar-te música, pelis, sèries... fins i tot, hi ha pàgines d'internet on et pots baixar recorreguts virtuals.
Aqui, i aqui hi han ...

Es sorollós? Estic gratament sorprés (no es silenciós, cap ho és) però amb la porta tancada, a la habitació del costat poden dormir (comprobat després de fer sessions a les sis del matí).

Aquí, l'enllaç d'un blog d'usuaris.