11 d’abr. 2010

Que se quema????



Després de la Setmana Santa, on la vam passar a Huesca, en un poblet del Baix Cinca, on varem poguer disfrutar d'unes bones sessions correns muntanya amunt i abaix, entre camps de fruites i d'arrós, tot un plaer per aquells que no estem tant acostumats, tot i tenir la sort de poder correr vora el mar a Barcelona.
El divendres sant, per trencar la monotonia, vaig apuntar-me a una carrera de Btt, amb una bici que em van deixar i que fins minuts abans de la proba no sabia ni com anaven els canvis. Un perfil duríssim, els primers Km´s, que va fer que la majoria haguessim de possar el peu a terra en més d'una ocasió, per passar després del cim, a un perfil més divertit de puja i baixa, i acabar a 3 km del final amb una trialera que vaig tastar desde el terra. Molt divertit, tot la inexperiència en aquestes probes.






Per altra banda, aquesta setmana he fet una proba d'esforç bastant completa al Lenox, a espera del informe complet, estic perfecte per seguir maxacant el "body" i amb la definició dels llindars d'entreno, espero treure el màxim profit a les hores que passem entrenant.