16 de gen. 2011

Setmanes de càrrega...





En_aquestes primeres setmanes de l'any, han destacat per una acumulació de Km's, nedant, en bici, corrent, fins i tot amb un parell de dies de tonificació.
Setmanes de càrrega, avui no tenia previst fer la Mar i Murtra, però ahir després del exigent entreno de pujades al Forum, em van picar amb un dorsal del club que quedava lliure, així que com som tant simples i facils de convencer alhora de fer una cursa, doncs ja em teniu a les 8 del matí esperant als companys al pavelló de Blanes per fer una tirada prèvia de 10 km (al final ha quedat en 7km) per calentar i acumular Km's amb les vistes posades al Marató de Barcelona.
La cursa no ha tingut molta história, molt maca (sobretot pels pixapins que estem acostumats al asfalt), molt càrregat de cames, patint a cada pujada i a cada baixada, perquè el perfil trencacames era això mateix, i a partir del Km13 les sensacions que en quansevol moment el quadriceps i/o isquio petarien era constant. Per acabar amb força els ultims 2 km's ja totalments plans fins arribar al passeig marítim. Temps total 1h27' a 4'23 el km.
Un entrepà de formatge una coca-cola, al arribar una paella amb birra a dojo i una bona migdiada que aquesta setmana m'ho mereixo tot.
Per acabar la setmana sembla que el Madrid perdrà contra el Almeria, així que perfecte ...