25 de març 2011



Seguir sumant...
Aquesta setmana i la vinent una mica rares pq acumularé els entrenaments de tota la setmana en 5 dies en comptes de 7 i això aquestes alçades d'acumulació es nota, per acabar el diumenge 3/4 amb un entreno 180km amb els Probike i Extrememan de Salou, allà ens veurem amb l'Enric disfrutant de terres tarragonines i patint les seves muntanyes.
__________________
Dues setmanes. Va ser temps suficient perquè s'esgotessin les places disponibles per al reconeixement del circuit ciclista del Extreme Man 226 Salou Costa Daurada. El diumenge 3 d'abril, sota la supervisió de la botiga Probike R+T de Barcelona, 100 valents ataquessin els 180km d'un recorregut impressionant. Acumulant més de 2000 metres de desnivell positiu, a través del Priorat i del Baix Camp, la volta dissenyada per l'organització situa el Extreme Man 226 Salou com una de les proves més exigents i espectaculars d'Europa.
No se’l volen perdre. Poder entrenar amb amics, al seu ritme, en perfectes condicions de seguretat i amb tota comoditat, és una oportunitat que no es presenta cada cap de setmana. Un centenar de triatletes o ciclistes formaran part del pilot ordenat per Probike R + T el proper 3 d'abril. Fins i tot la francesa Alexandra Louison, favorita de la cursa, vindrà a buscar referències a terres Tarragonines.
Menú del dia: 3 ports del Priorat (la Mussara, Figuera, Collroig), paisatges increïbles, amb vista a la Costa Daurada, bon ambient i llargues converses al voltant d'un gran objectiu ... El Extreme Man 226 Salou Costa Daurada del 5 de juny. Tots han vist una bona ocasió de preparar-se i familiaritzar-se amb el recorregut, encara que alguns també s'han registrat per curiositat i esperen descobrir aquesta volta, alhora misteriosa i seductora, abans de decidir-se per el desafiament final.
En conclusió, ¡van augmentant les expectatives sobre el Extreme Man 226 Salou! I tu ... T'atreveixes?