18 de jul. 2010

Boada's Half Ironman




Diumenge passat per celebrar el 50é aniversari del gran Joan Boada varem fer un Half pirata, ens ho vam passar teta, a les 7.00h gràcies a Runnerworld vam deixar les bicis en un boxes improvisats dins de la tenda.


Natació 2000m a la platjeta, dues voltes amb una mar molt calmada.



La transició molt lenta, ens vam esperar tots juntets per agafar la bici i menjar alguna coseta.
Menció especial pel Miguelito, un company de Madrid del Canal Isabel II, que al arribar a Badalona, va tenir problemes mecànics amb la bici i es va haver de reenganxar a la cursa a peu.
Bici, fins a Calella i tornar, 93 km, a un ritmet força maco que van impossar les màquines, Pak, Marc i l'homenot del dia.


El correr, ja va ser una altre cosa, sortiem a les 12.30h pel passeig maritim amb tota la calda, un circuit de 10km fins la tenda on estava l'avituallament, en vaig engrescar una altre vegada a seguir el ritme de les màquines, i em vam portar a un ritme alt si volia completar els 21km amb la deshidratació que duiem. De tota la colla que erem només 5 (Pack, Marc, Boada, Claire, amb la companyia del reenganxat Miguelito i un servidor) vam intentar acabar amb el party-half, jo vaig donar la volta al port de Sant Adrià, així que em van sortir 16km. I una altre menció especial per la Claire, que cada dia que passa dona mostres del sacrifici i força de voluntat que comporta aquest esport i com moltes vegades els límits els tenim al coco.

Un dia fantàstic, una festa del tri per patir entrenant que es el que ens agrada i disfrutar dels amics. El gran Boada, va aconseguir arreplegar al voltant d'uns 35 bojos/as que en algunes de les disciplines van voler acompanyar-lo en aquest dia.
Una altre menció especial per tots aquells amics, familiars que ens van fer de voluntaris i que ens van ajudar a gaudir de la festa.