2 d’oct. 2010

Berlin 3h 13' 07''


Ja hi hem tornat, marató la de Berlin, d'aquelles que s'han de fer un cop a la vida, l'ambient que es respira tant el dia de la cursa com l'anterior encara que estigues plovent els dos dies, era de festa major, acompanyat per la gent de Runnersworld i Sportravel.
Ja el dissabte a la tarda amb la mini marató pels mes menuts (deu n'hi do la de nens que hi havia apuntats, no paraven de passar de totes les edats) i la marató de patins en linea, aquest si que tenen merit, fer els 42 km en poc més d'una hora plovisquejant i amb tots els carrers molls, donant una mitja de velocitat que molts ja la voldríem quan anem en bici.



El dia D, després d'un esmorzar força adient pel dia (no com el dissabte, en que alguns ens vam llençar a la fritanga) ens van dirigir caminant cap a la sortida, xino-xano plovent tota l'estona. En principi pensava que seria mes engorrós, però la veritat es que em vaig acostumar força bé i quan vas en carrera tant et fot.

Van anar passant els Km's disfrutant de l'ambient al ritme pactat 4:30, sense adonar-me compte ja hi era a la mitja marató (1h35' curiosament era marca en aquesta distància per a mi, coses de no preparar cap mitja a consciència desde fa molt de temps). A partir del km26 vaig decidir augmentar progressivament el ritme i ho vaig aconseguir fins a tenir a tocar la llebre de 3h10, però vaig començar a notar el quàdriceps i bessó dret que començàvem a avisar-me que potser era molt exigent tenint en compte els pocs entrenos específics per la distància maratoniana, així que vaig optar a un ritme molt més còmode en els últims 10 km per arribar en 3h 13' 07'' a només 5 seg, de Joan Boada, sort que van sortir en calaixos diferents sinó l'esprintada que foto passant la porta de Brandenburg hagués sigut massa.

Catering
1/2 barreta de Victory Endurance Bar en el km 11
1/2 l'altre meitat de la barreta al km 19
1 Power Bar gel al Km 32, al 36 i al 40 aprox.
Aigua i Isotónic de l'organització alternativament.




Per completar la setmana, que en teoria hauria de ser de relax, vam sortir el dimecres per estrenar la temporada d'entrenos a la pista d'atletisme de la Mar Bella, allà si que en Marc ens farà suar la samarreta amb les sèries.
En principi, només sortia a estirar cames, però ja se sap, van caure unes sèries 4x800 1x400 1x200 a tope !!!! total 13km
I ahir dissabte, cremant cames amb un entreno de pendents per posar fortes les cames, sort que encara no he tocat la bici, que sinó...
Avui per completar la setmana i acabar amb les vacances un bateig de busseig a Tossa de Mar.