2 de maig 2011

triatló B de Banyoles

Bona matinal la d’ahir al Plà de l’Estany on es celebraba la triatló B de Banyoles, amb unes distàncies un pél modificades (2200-71-19,5).
Nosé perqué s’entesten en dir que el recorregut medeix 80km de bici, quan no ho fa i de molt...

Arribo com un coet, tot i arribar amb el Jordi i la Blanca dels TriBcn, saludo rapidament al Mario que també arriba justet, veig els correcats en la llunyania preparant-se amb l’Oriol, amb el temps just per saludar als companys d’entreno Joan, Enric, David, Hector, Jaume amb la calma que dona haver fet uns quants de tris, Karim en primera linea de sortida amb el seu duel intern amb el David, Guillermo i Dani, pendents a primera linea, al Marc ni el veig, deu estar relaxant-se abans de la sortida, l’hi deu anar bé perquè es va fer amb el titol de Campió de Catalunya de mitja distancia sub-23, a veure si s’enganxa alguna cosa, arribant tant justet em perdo la foto del equip.

La natació bastant cómode,(exceptuant els primers 200m d’estress) buscant sensacions per Lanzarote, em surten 45’ fins la catifa, tenint en compte que per efecte de la desorientació el recorregut em va sortir de 2300 llargs, deu n’hi dó i això que no hi ha onatge,total que el ritme era el previst si fa o no fa.

Transició tranquila i cap a la bici, aquí foto canya a un circuit que em sé gairabé de memória, pujada, baixada, tobogans i 2km de pujada a Esponellà, per acabar en plà-baixant fins a Banyoles. Com ja he dit, dues voltes fent un recorregut de 71 km. 2h06’, perfecte, comptant les dues transicions 2h11’, una mitja de 34km/h, reals (clar que la federació em dona una mitja de 36.5km/h perquè fan els càlculs sobre 80km, a qui volen enganyar !!!!!)

Transició més ràpida, amb les ganes que tenia de sortir a correr, 3 voltes a un circuit de 6’5.

La idea era sortir a 4:30 per anar progressivament baixant fins a una velocitat creuer de 4:10.
Tot anava bé fins que al final de la primera volta, començo a tenir “flato”. Aquí s’acaben les especulacions amb el crono, intento aguantar a un ritme decent, en vaig trobant una mica millor però a la que m’accelero, Pam !!!


Un altre cop el “flato”. La sensació de sed es va fent força evident i en els avituallaments només un golpet d’aigua, i dels gels n’hi parlar-ne. A falta de 4 km, ja recuperar intento buscar el meu ritmet inicial accelerant per acabar els ultims kms a 4:10.


Al final només perdo 5min sobre el temps que tenia previst.



Llàstima, perquè hagués sigut rodó.

Natació 45' parcial 315
Bici 2h07' parcial 109
Correr 1h27' parcial 140
Transicions 5'

Temps total 4:24’28’’ posició 151, de 516 inscrits

Tot i això molt content i una gran proba per Lanzarote.